Woning informatie

Woonkamer achterDeze ruime halfvrijstaande woning die ruimte biedt aan max. 5 personen,ligt ± 300 m. van het centrum van Breskens en ± 600 m.van het strand en is eenvoudig te bereiken via één van de toegangswegen van Breskens. Het is er knus en gezellig ingericht. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Woonkamer voor
Fornuis

Via de hal komt u de keuken binnen. Vanuit de keuken komt u in een ruime woonkamer. Door de tuindeuren te openen kunt u het terras naar de uitgestrekte tuin betreden, de tuin op het zuiden biedt u de mogelijkheid om van de zon te genieten en biedt voldoende mogelijkheden. Mede door de gezellige sfeerverlichting is het ook ’s avonds hier goed vertoeven. De tuin is 150m2 groot.

Tuin
Overloop

De keuken is voorzien van alle gemakken, naast de keuken bevindt zich een ruime berging met een aparte toiletruimte en een gedeelte waar een wasmachine en een droger staan.

Via de trap in de hal kunt u naar de bovenste etage, Hier bevindt zich de badkamer (voorzien van toilet, aparte douche en ligbad). Hier vindt u ook de twee slaapkamers. Tevens biedt de ruimte op de eerste etage de mogelijkheid voor een extra slaapgelegenheid (deze is aanwezig).

De bedden zijn voorzien van dekbed, kussen en molton onderdeken.

Keuken
Slaapkamer

Algemene informatie

De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. De bovenste verdieping is bekleedt met vloerbedekking en de hal/keuken met tegels. De woonkamer heeft een warme uitstraling door de houten vloer.

Badkamer